reklama 11A

Česká stopa v Dubaji. Naváže na Aleše Opatrného letos Anna Kellnerová?

ikonka

Czech Equestrian Team informoval, že koně Anny Kellnerové v pořádku dorazili do Dubaje, kde je od čtvrtka čeká účast v soutěžích CSI5* Dubai Show Jumping Championship. Výraznou českou stopu tam zanechal v roce 2016 Aleš Opatrný. Vzpomínáte?
16.01.2019 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Aleš Opatrný s Acovarem vyhrál Grand Prix Dubaje v roce 2016, kdy bojoval o olympijskou kvalifikaci do Ria. Tohoto snového výsledku dosáhl v sobotu 30. ledna a dostal se tím do vedení v olympijském žebříčku. I když mu později nakonec kvalifikace o vlásek unikla, vzpomínky na tento úspěch jsou v živé paměti mnoha českých parkurových fanoušků. A nejen jich. Vítěze jednotlivých ročníků přímo v Dubaji připomínají fotografie na jednom z bannerů. 
 
Anna Kellnerová se od 17. do 19. ledna představí v Dubaji se Silverstonem G a s Balguerem. Čekat na ně budou parkury s výškou až do 160 centimetrů. Ve čtvrtek se uskuteční kvalifikační soutěž Světového poháru, který se pojede na parkuru 145 centimetrů vysokém. Hlavní soutěž je naplánována na sobotu. V Emirates Airline Dubai Grand Prix opět půjde i o kvalifikační body pro olympiádu. 
 
Podrobnosti najdete na adrese www.emiratesequestriancentre.com. Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.
 
Jak to na místě vypadalo den před vypuknutím sportovního klání, na to se můžete podívat v připojené fotogalerii.
 
Foto Markéta Nováková / CET a archiv Jezdci.cz



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE