reklama 11B

Česká seniorská skupina předvedla v Pezinku druhou nejlepší sestavu

ikonka

CVI v Pezinku má za sebou úvodní den, během něhož byly rozehrány reprezentační souboje na úrovni jedné až tří hvězd. Dobře se ukázala albertovská seniorská skupina, když v prvém kole obsadila druhé místo, ale dařilo se rovněž české voltižní omladině.
14.06.2019 23:22  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Albertovská seniorská skupina pod taktovkou Ladislava Menšíka a na hřbetě Patriota NF si ve třech hvězdách ve slovenském Pezinku zajistila v pátek 14. června v prvním kole průběžné druhé místo s celkovým hodnocením 6,637, lepšího výsledku dosáhlo rakouské družstvo Club 43 Senior, konkrétně 6,969.
 
Dobře se předvedla také juniorská skupina TJ Slovan Frenštát ve dvou hvězdách, ti společně s lonžérem Ondřejem Svobodou a koněm Aladin dosáhli v prvním kole třetí příčky s výsledkem 6,276. Na této úrovni měla Česká republika hojné zastoupení mezi dětskými jednotlivci. V kategorii dívek se dařilo v pátek nejlépe Kláře Kyselé, která vybojovala s hodnocením 6,396 skvělé třetí místo z celkem šestnácti cvičenek.
 
Jednohvězdová sestava se vydařila juniorské dvojici Adéla Kotolová a Barbora Trávníčková a s výsledkem 6,535 vyhrála. Bohatě zastoupené byly pak jednohvězdové kategorie jednotlivců, nejpočetnější pak děti, přesněji řečeno dívky, jichž se předvedlo bez jedné třicet a ze tří v této soutěži reprezentujících české barvy zaválela nejvíce celkově pátá Markéta Kubíková s hodnocením 6,158.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU
 
Ilustrační foto archiv pořadatele/FB




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE