reklama 11A

CSIO Lamprechtshausen: Stružinský uspěl v kvalifikaci do Grand Prix

ikonka

Ve čtvrtek 16. května vstoupili čeští reprezentanti v kategoriích dětí, juniorů a mladých jezdců do soutěží při CSIO v rakouském Lamprechtshausenu. František Stružinský zajel bezchybnou jízdu v kvalifikaci do Grand Prix mladých jezdců.
16.05.2019 21:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

Čeští parkuroví jezdci v kategoriích dětí, juniorů a mladých jezdců zamířili do Rakouska k další důležité prověrce.
 
V zahajovací soutěži CSIO Lamprechtshausen určené pro juniory zajela ve čtvrtek 16. května nejlépe Sára Finsterle, která v sedle hnědáka Paddy´s Stakatto Girl nechybovala a obsadila jedenácté místo. Překážky dosahovaly výšky do 120 centimetrů. Stejnou příčku bral v soutěži mladých jezdců František Stružinský. Ten s hřebcem Casanovou VH Bontehof Z dovezl na překážkách do 125 centimetrů pět trestných bodů. 
 
Výborně si vedla Laura Najmanová s Elise S v soutěži dětí. Bez zaváhání absolvovala parkur do 115 centimetrů a díky velmi dobrému času skončila na čtvrté příčce. Nulu dovezla i s druhým koněm La Freiem. 
 
V konkurenci bezmála sedmdesáti dvojic obsadil deváté místo Viktor Skutecký, jenž s Jolly Jokerem rovněž nechyboval. Bez zaváhání dojel do cílem také Štěpán Filip na Garibaldi Sohn.
 
Čtrvteční podvečer nabídl juniorskou kvalifikaci do Grand Prix. Nejlépe si v ní vedla Tereza Svobodová s Britaniou, která předvedla čistý výkon a obsadila jedenácté místo. Dva trestné body za překročení času dovezla Tereza Markusková na Collinsovi a o bod více, taktéž jen za čas, inkasovala Kateřina Tomanová v sedle Armani Code.
 
Večerní kvalifikace do Velké ceny mladých jezdců vyšla na výbornou Františkovi Stružinskému. S koněm Bob Saint Clar na překážkách do 140 centimetrů nezaváhal a obsadil šesté místo. Bez chyb na překážkách dokončila parkur také Sára Vingrálková, která jela s Kas-sinim DC. Ta dovezla pouze jeden trestný bod za překročení času.
 
Výsledky pro vás budeme sledovat a informovat o dalších výkonech našich želízek v ohni.
 

Startovní a výsledkové listiny jsou zde

 
Foto: Lukáš Najman




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE