reklama 11B

Češi v zahraničí: Jan Malý zazářil v Opglabbeeku s mladými koňmi

ikonka

Poslední dubnový víkend nabízí hned několik zahraničních mítinků s českou účastí. V belgickém Opglabbeeku zazářil ve čtvrtek 25. dubna Jan Malý, který v CSIYH vyhrál a obsadil i druhé místo. Čisté výkony předvádí také Anna Kellnerová v Hagenu.
26.04.2019 09:23  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
V Opglabeeku v Belgii se začalo skákat ve čtvrtek 25. dubna. Hned v úvodu mítinku se blýskl Jan Malý v CSIYH s šestiletými koňmi. V sedle valacha Illinois vyhrál, s Excaliburem Sr Z byl druhý. Dalším českým jezdcem, který se vydal do Opglabbeeku je Filip Doležal. Ten zaznamenal 5 trestných bodů ve stočtyřicítce s koněm Reason du Ganad. V dvoufázovém skákání pro pětileté chyboval s Dollarem KL jednou a dojel sedmnáctý.
 
Od středy 24. dubna závodí Anna Kellnerová v Hagenu. V CSI2* absolvovala s hnědákem Colandem dva parkury do 135 cm. V obou případech zajela čistě a obsadila osmé respektive šestnácté místo. V CSI4* startuje Anna Kellnerová s Classicem. Ve středeční stočtyřicítce dovezla 10 trestných bodů, o den později parkur do 145 cm nedokončila.
 
Na Azurovém pobřeží v St. Tropez se Emma de Moussac účastní CSI4*. Ve čtvrtek 25. dubna absolvovala s klisnou JCS Chacco Diou dvoufázovou soutěž do 140 cm, v které chybovala jednou v druhé fázi. Jednu chybu zaznamenala také s Divou v soutěži do 145 cm bodované do žebříčku Longines Rankings.
 

Výsledky z Opglabbeeku jsou zde, na CSI Hagen se dostanete tudy a výsledky ze St. Tropez jsou tady





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE