reklama 11B

Češi v zahraničí: Dvakrát kvůli smolné chybě bez medailové pozice

ikonka

Češi startují tento víkend na čtyřech mezinárodních závodech. Shodou okolností se Miloslavu Vítkovi v Ebreichsdorfu i Emmě Augier De Moussac v Saint Tropez stala podobná situacie - oba pátí a oběma utekla medailová pozice o jednu smolnou chybu.
27.04.2019 19:25  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítek v nejlepším čase, bohužel s chybou

 

Během sobotního programu v Ebreichsdorfu se opět velmi dobře předvedl Miloslav Vítek v sedle hannoverské klisny Chicago-Ra ve dvoufázové soutěži Silver Tour do 135 cm. Obrovská škoda smolné chyby, bez níž by s nejrychlejším časem dosáhl vítězství, takto se musel spokojit s pátou příčkou. Dařilo se rovněž Valentýně Kuklové v bronzové túře do 120 cm, dojela třikrát bezchybně s koňmi Philadelphie (4.), Cartman (6.) a Spotlight Z (8.).
 

Další česká smolná chyba, tentokrát v Saint Tropez

 

Emma Augier De Moussac, dnes opět v Saint Tropez, si ve stopětačtyřicítce v sedle desetileté J.C.S. Chacco Dia dlouho držela díky velmi dobrému času v rozeskakování prvenství. Byla nakonec překonána a i přes třetí nejlepší čas obsadila páté místo.
 
 

Oplglabbeek dnes bez mladých koní

 

V belgickém Oplglabbeeku se tentokrát dařilo Sáře Kubrychtové ve stotřicítce - tu v sedle klisny Cebra dokončila bezchybně na 8. místě z devětadvaceti soutěžících. Mladí koně dnes odpočívali, naposledy se předvedou zase zítra.
 

Kellnerová v Hagenu za pět

 

Mezitím Anna Kellnerová dnes startovala v soutěži CSI4* do 150 cm, kde s třináctiletým hřebcem Giljandro van den Bosrand dokončila s 5 trestnými body.
 
 

 

Výsledkové a startovní listiny: CSI Hagen ZDE, CSI Ebreichsdorf ZDE, CSI Opglabbeek ZDE, CSI Saint Tropez ZDE





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE