reklama 11C

Češi v Kreuthu sbírají jedno vítězství za druhým. Řezníček září nejvíc

ikonka

V německém Kreuthu pokračuje druhým týdnem série únorových národních závodů v parkurovém skákání. Od čtvrtka v tamní aréně startuje i silná ekipa z České republiky a za dva dny již nasbírala celou řadu skvělých umístění. Nejvíce září Martin Řezníček.
15.02.2019 21:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Český jezdec Martin Řezníček figuruje od čtvrtka 14. února hned v několika výsledkových listinách národních parkurových závodů v Kreuthu na nejvyšším řádku. S Coolmanem 68 ovládl parkur stupně S* (140 cm), ale dařilo se mu opakovaně i s Clintinem na úrovni M* (125 cm). Sérii vítězství doplnil s Cäcilií S na parkuru M** (135 cm). Ve stejné soutěži vybojoval Aleš Opatrný třetí příčku na Daylight 315. Stejný stupínek obsadil Opatrný i s Jakartou Royale D.S. v soutěži S*, v níž vyhrál zmiňovaný Martin Řezníček s Coolmanem. 
 
Na nižších parkurech triumfovali i další Češi jako např. Jakub Smrčka nebo Tereza Jakubcová. Mezi účastníky nechybí ani Jan Štětina, Natálie Roučková, Václav Nágr a další. 
 
Jak se našim jezdcům daří nejen během třetího únorového víkendu, to můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM, kde najdete přehled všech soutěží od 6. do 24. února 2019.
 
Screen foto archiv Martina Řezníčka (zdroj: FB)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE