reklama 11D

Češi úspěšní při CSI Gorla Minore. Zelinková a Opatrný v pátek vyhráli

ikonka

Čeští jezdci dosáhli v pátek 27. září v italském Gorla Minore nedaleko Milána hned na dvě vítězství. V soutěži pro mladé koně nenašla přemožitele Zuzana Zeliková s Ekatharinou, na parkuru do 135 cm se nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému s Dukatem VTH.
27.09.2019 20:52  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Pro sedmileté koně byla určena v pátek 27. září při CSI Gorla Minore dvoufázová soutěž s výškou překážek 135 centimetrů. Nulu až do cíle dovezla česká dvojice Zuzana Zelikovvá a Ekatharina. Navíc druhou fázi překonala v nejrychlejším čase 26,52 sekundy. Ve stejné soutěži skončil Aleš Opatrný s Carmanem šestý, když projel cílem v čase 29,10.
 
Aleš Opatrný však také vybojoval nejvyšší příčku, a to v soutěži s překážkami vysokými 135 centimetrů, která se jela na čas. V sedle Dukata VZH projel celým kurzem čistě v čase 57,17 a to se již nikomu jiném překonat nepodařilo. 
 
Nejvýše se v pátek skákalo do 145 centimetrů, a i v tomto případě se o nejlepší český výsledek postaral Aleš Opatrný. Se Sangris Boyem sice jednou chyboval, ale čas 75,30 mu zajistil 16. řádek ve výsledkové listině s bezmála osmi desítkami účastníků.
 
Celkem v pátek proběhlo sedm soutěží. Na kompletní výsledky nejen našich jezdců se můžete podívat POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto Marian Michlíček




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE