reklama 11D

Češi se dál prosazují v Arezzu. I v sobotu zahráli Italům českou hymnu

ikonka

Z vítězství se 16. března v italském Arezzu radovala Laura Najmanová a Alžběta Malcová. Ve vyšších soutěžích se do TOP10 výsledkových listiny probojoval opět Aleš Opatrný spolu s Nikolou Bielikovou, Sofií Najmanovou či Marianou Michličkovou…
16.03.2019 17:26  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O tom, že se české ekipě v rámci arezzské Toscana Tour daří, jsme vás informovali už předchozí dny a jinak tomu nebylo ani v sobotu 16. března.

Hned dvakrát se totiž v rámci tohoto závodního dne postavily na nejvyšší příčku výsledkové listiny svých soutěží dvě české reprezentantky. Alžběta Malcová zajela nejrychlejší a bezchybnou jízdu v rámci dvoufázové soutěže při Bronze Tour, kde na překážkách vysokých 115 cm představila valacha Fantasy B. Se skvělou formou pokračovala také Laura Najmanová, která brala v Children Tour na překážkách vysokých 110 cm hned dvě nejvyšší příčky elitního tria. Pro zlato si dojela s La Frei a stříbro obsadila s Elise S.

 

Napsali jsme: V Arezzu se českou hymnou nešetří. V pátek ji zajistila tři vítězství

 

V rámci Silver Tour se v sobotu skákalo ve dvou stočtyřicítkách, kde také nechyběla česká vlajka a kde Češi útočili na příčky nejvyšší. V jedné z nich se představilo pod českou trikolorou výhradně slapské trio. Jako jediný z nich dojel bez chyb Aleš Opatrný v sedle Sangris Boye a patřil mu zde bronz. Ondřej Zvára s Chaccolanem stejně jako Kamil Papoušek v sedle Loki shodně zaznamenali čtyři trestné body.

V druhé zkoušce s překážkami na 140 cm se nejlépe z české reprezentace prosadila Nikola Bieliková, které se podařilo s Carthinjem získat stříbro. Do nejlepší desítky výsledkové listiny se probojovala také Sofie Najmanová s Fhorlou, a to konkrétně na 8. místo.

Na dalším parkuru Silver Tour, který byl jen o pět centimetrů nižší, se rovněž prosadila Nikola Bieliková, a to tentokrát s Veporou. Tato česká dvojice uzavřela svým výkonem elitní pětku. Top10 této soutěže uzavřela Mariana Michličková s Leeve Jung 2. Tato česká jezdkyně si připsala v sobotu i další umístění mezi nejlepší desítkou své soutěže, a to v dvoufázovce s výškou překážek 130 cm, kde s Idee van de Achterhoek obsadila 7. příčku.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




Klikněte ZDE!

 
Můžete si také objednat automatické zasílání nových článků e-mailem, nebo si uložit odkaz na tag skoky.

reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE