reklama 11D

Vingrálková v sobotu první v Ciekocinku, De Moussac v St. Tropez druhá

ikonka

První červnovou sobotu se českým reprezentantům dařilo v polském Ciekocinku i francouzském St Tropez. Sára Vingrálková a Oscar des Fontaines vyhráli ve stopětatřicítce a mezitím Emma De Moussac dokončila v soutěži do 145 cm jako druhá.
01.06.2019 19:35  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12D
V polském Ciekocinku se v sobotu 1. června dařilo nejvíce Sáře Vingrálkové, když v sedle Oscara des Fontaines vyhrála soutěž do 135 centimetrů v čase o dvě sekundy rychlejším před druhou umístěnou dvojicí.
 
Vedle toho reprezentovala Emma Augier De Moussac ve francouzském St. Tropez a rovněž se jí dařilo. V soutěži do 145 centimetrů dokončila v sedle J.C.S. Chacco Dia bezchybně v základním kole i rozeskakování a v druhém nejrychlejším čase. Rychlejší byl už jen domácí jezdec Marc Dilasser a Cliffton Belesbat.
 

V pátek se v Ciekocinku dařilo Klusovi

V pátek 31. května se v polském Ciekocinku nejvíce dařilo Marku Klusovi. Stotřicítku v rámci Silver Tour dojel s koněm Solidat s nulou na skvělém třetím místě, stopětačtyřicítku Gold Tour dokončil v sedle Carisona bezchybně na místě šestém.
 
CSI2* ve francouzském Saint Tropez se účastnila za Českou republiku Emma Augier de Moussac a poslední květnový den se hned dvakrát umístila na dekorované pozici. Poprvé ve dvoufázovém skákání do 140 cm s valachem Jules Verne DB, v obou fázích bezchybně na třináctém místě, dále pak ve stopětačtyřicítce s klisnou J.C.S. Chacco rovněž s nulou na jedenácté příčce.
 

Výsledky z Ciekocinku můžete sledovat ZDE.

Kompletní výsledky ze St. Tropez sledujte TADY.

 

Foto archiv Sára Vingrálková




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE