reklama 11C

Češi nechyběli při CSI2* Prague PlayOffs. Nejlepší výkony podal Zvára

ikonka

I letos jsme měli v O2 areně na startu několik českých dvojic, tentokrát pouze v CSI2*. Tyto parkury se jely od pátku a vedle jedné výhry jsme se dočkaly mnoha dekorovaných pozic. V neděli předal Jan Andrlík cenu nejlepšímu Čechovi: Ondřeji Zvárovi.
24.11.2019 12:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C


Od pátečního dne do nedělního dopoledne se uskutečnilo během galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs celkem pět soutěží v rámci kategorie CSI2*. Jedno vítězství si připsala Sára Vingrálková, druhé místo si vyjeli Ondřej Zvára, Tereza Svobodová i Anna Helebrantová.

Z těchto pěti soutěží se nakonec celkově nejlepším českým jezdcem stal Ondřej Zvára, kterému v neděli dopoledne předal cenu Jan Andrlík. Český reprezentant si přivezl do O2 areny dva koně: dvanáctiletého Quimera M a také jedenáctiletého Chaccolana. 

Na dekorované příčky dosáhl český jezdec s Chaccolanem. Nejprve to bylo páteční druhé místo v soutěži 145 centimetrů vysoké, která se jela jako dvoufázové skákání. Vítězství mu uniklo o 0,21 vteřin. O den později obsadil Ondřej Zvára s tímto koněm třetí pozici. Napodruhé závodil v soutěži Speed and Music, opět s výškou překážek 145 centimetrů. 

S Quimerem M se český jezdec bohužel dvakrát připravil o umístění mezi nejlepšími. V sobotní soutěži 135 centimetrů vysoké postoupili do rozeskakování, ve kterém zajeli nejrychleji. O vítězství je však připravila jedna chyba, a nakonec skončili desátí. Jedno shození společně s rychlým časem si dvojice připsala i v pátečním dvoufázovém skákání.  

Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE