Češi na Global Champions v Římě. Anna Marie Vítek v pátek šestnáctá

ikonka

V pátek 10. záři odstartoval v Římě další parkurový mítink Global Champions. Na seznamu účastníků je hned několik českých jezdců. Anna Marie Vítek s Chacco´s Amke v páteční Medium Tour CSI2* na výšce 125/130 cm skončila po čisté jízdě šestnáctá.
10.09.2021 11:16  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
Kromě úřadující mistryně České republiky v kategorii starších juniorů Anny Marie Vítek jsou v Římě při Global Champions další tři české jezdkyně. 
 
Kristina Vítek, která se nedávno stala druhou vicemistryní ČR ve stejné věkové kategorii jako její sestra Anna, startovala v zahajovací soutěži s Kamirezem van Orchid´s. Na parkuru vysokém 110/115 centimetrů inkasovala 7 trestných bodů a skončila čtrnáctá. V následujícím dvoufázovém skákání 140/145 centimetrů sedlala MTF Starpowera a po jedné chybě se umístila šestadvacátá, zatímco Anna Marie Vítek na Lanosovi vybojovala sedmou pozici. 
 

Psali jsme: Global Champions na antickém sportovišti. Do Říma jede Anna Kellnerová

 

V páteční Large Tour CSI2* startovala i Sára Vingrálková. Ta v sedle Kas - Sini DC obdržela v pátek 5 trestných bodů. V odpolední GCL budeme držet palce Anně Kellnerové s Catch Me If You Can OLD. Tým Prague Lions má startovní pozici číslo 14, Anna Kellnerová nastoupí jako dvacátá osmá za jejím kolegou Jurem Vrielingem s valachem Fiumicino van de Kalevallei. 
 
Foto: Josef Malinovský