reklama 11A

Češi v cizině. Opatrného čeká první CSI a na scénu se vrací Classic

ikonka

Čtyři členové českého parkurového družstva se během druhého únorového víkendu představí na čtyřech různých mítincích. Aleš Opatrný míří na první letošní mezinárodní závody. Po pauze se na evropská kolbiště vrací ryzák Classic.
06.02.2019 14:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B
Aleš Opatrný se představí na CSI v belgickém Lieru. Sedlat bude Idaria, Fakira, Clintgolda a Exclusive Demetera. V sousedním Nizozemí bude závodit další členka národního týmu Emma de Moussac, která má v přihlášce pro tříhvězdovou úroveň Divu, J.C.S. Chacco Diu a Rubio Monocoat Electric. Pro rundu mladých koní veze do Kronenbergu klisnu Homey.
 
Zuzana Zelinková se chystá na CSI do Valencie do Španělska. Dva svěřence má pro CSI2*, a to Linta a Larimu. Do CSIYH nastoupí s Abby, Ekatherinou, Harankou a Indirou H. 
 
Valencie a její okolí tentokrát zažije dva mítinky. Fanoušci v České republice jsou zvyklí, že jezdci závodí v Olivě, která je v kalendáři označována jako Valencie - Oliva. O tomto víkendu jsou však jedny závody přímo ve Valencii, kde bude startovat Zuzana Zelinková. O pár kilometrů jižněji v Olivě bude probíhat druhý samostatný mítink. Na něj míří Anna Kellnerová s pěti koňmi. Vedle Colanda, Calcourta Falklund, Giljandra a klisny I´m Special van´t Heike se na mezinárodní kolbiště po delší reprezentační pauze vrací ryzák Classic. 
 
To však není vše. Také na CSI v Carmoně, která leží rovněž ve Španělsku, bude mít Česko zastoupení díky Markétě Šrámkové. 
 
Část českých výkonů můžete sledovat online na internetu v přímém přenosu. 
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE