reklama 11B

Češi a Slováci zakončili CSI Šamorín v GP

ikonka

Mezinárodní závody CSI ve slovenském Šamoríně vyvrcholily v neděli 11. listopadu soutěží Grand Prix při CSI4*. Jako jediná se na parkuru vysokém 160 cm představila v barvách České republiky Zuzana Zelinková a ve slovenských barvách Bronislav Chudyba…
11.11.2018 19:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do tohoto zlatého hřebu šamorínského mítinku nastoupilo bezmála padesát dvojic. Zuzana Zelinková v náročné soutěži při CSI4*, kde překážky měřily 160 cm, sedlala svou stájovou jedničku Caleriho II. Česká dvojice dokončila tento parkur započítávaný do žebříčku Longines s osmi trestnými body, které si připsala v základní části parkuru.

Jako jediný startoval v Grand Prix pod slovenskou vlajkou Bronislav Chudyba, kterému se v sedle koně Lester IX podařilo po jedné chybě v základním kole obsadit konečnou jedenáctou příčku.

Tomuto slovenskému reprezentantovi se dařilo také na parkuru vysokém 145 cm rovněž, v rámci CSI4*. Tady si Bronislav Chudyba spolu s koněm New York dojel pro stříbro za plný počet 65 dobrých bodů. Aleš Opatrný v českých barvách spolu s VDL Fakirem počítal 49 dobrých bodů.

Šestým místem zakončila tyto závody Sára VIngrálková, a to v sedle Camapra na parkuru vysokém 115 cm při CSI2*. Osm trestných bodů pak tato česká jezdkyně počítala spolu s Kas-Sini DC, a to v soutěži Grand Prix CSI2*, kde překážky měřily 145 cm.

V této dvouhvězdové Grand Prix startovala také Zuzana Zelinková, která s Lintem jednou chybovala a ke čtyřem trestným bodům připsala dva body za překročený čas. Nejlepším Slovákem této soutěže byl opět Bronislav Chudyba, který dokončil s jednou chybou a postavil se spolu se Zapriou na 19. místo výsledkové listiny.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE