reklama 11D

Čechům se v Krakově daří. Vingrálková i Opatrný ve střední túře čistí

ikonka

Závody v rámci Cavaliada Tour v Krakově nemohly pokračovat pátečním program bez českých dvojic. Sára Vingrálková i Aleš Opatrný předvedli bezchybný výkon ve střední túře a nechyběli na startu kvalifikace do Grand Prix!
01.03.2019 18:52  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Lepšího výsledku, alespoň co se chyb na překážkách týká, nemohly dosáhnout v páteční soutěži v rámci střední túry dvě české dvojice. Shodnou nulu totiž počítala jak Sára Vingrálková, tak Aleš Opatrný. Časy obou dvojic je ale odsunul až mimo elitní příčky výsledkové listiny

Sára Vingrálková absolvovala parkur vysoký 130 cm v sedle ryzky L’Amour s níž soutěž dokončila v čase 55,04 sekundy. Aleš Opatrný v této soutěži sedlal Sangris Boye. Český reprezentant protnul cílovou pásku s o něco pomalejším časem 56,56 vteřiny.

Tuto soutěž ovládla estonská dvojice Kullo Kender a Striga, která jako jediná překonala nástrahy tohoto parkuru v čase pod 50 vteřin.

 

Napsali jsme: Vingrálková v Krakově září. Hned v úvodu dokončila v nejlepší trojce

 

Součástí pátečního programu byla také kvalifikační soutěž do Grand Prix. Ani zde nemohly chybět dvojice hájící českou trikoloru, jejichž starty se neobešly bez chyb.

Lepší výkon předvedla Sára VIngrálková, která v sedle Kas-Sini DC inkasovala v základní části soutěže s výškou překážek 145 cm čtyři trestné body. Tento výsledek stačil v silné konkurenci na 22. příčku. O jednu chybu více připsal v průběhu základního kola Aleš Opatrný spolu s Jakartou Royale D.S., jehož výsledek ho postavil až do páté desítky výsledkové listiny.

Radost domácímu publiku udělali polští jezdci, kteří obsadili kompletní stupně vítězů. Nejrychlejší čas v rozeskakování zaznamenal Krzysztof Ludwiczak, kterému ale šance na vítězství sebrala jedna chyba. Pro zlato si tak dojel druhý nejrychlejší jezdec rozeskakování Jaroslaw Skrzyczynski, která v sedle Chacclany navíc nechyboval.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE