reklama 11B

Čechům patřily skupinové sestavy ve dvou i třech hvězdách v Pezinku

ikonka

Dvě kola absolvovaly skupiny v rámci mezinárodních závodů ve voltiži a to jak ve dvou hvězdách v kategorii juniorů, tak v seniorských třech hvězdách. Obě soutěže s přehledem vyhráli Češi z Frenštátu a Albertovce, navíc s naprosto totožným výsledkem!
17.06.2019 08:57  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
S velmi dobrými výsledky opouštěli v neděli čeští voltižní reprezentanti CVI ve slovenském Pezinku. Mezi seniorskými skupinami ve třech hvězdách zvítězil tým JK Voltiž Albertovec s lonžérem Ladislavem Menšíkem a to s celkovým výsledkem 7,361 a s naprosto stejným hodnocením si výhru vysloužili také junioři z TJ Slovan Frenštát s lonžérem Ondřejem Svobodou ve dvou hvězdách. Nejlepší sestavu předvedla rovněž juniorská dvojice při CVIJ*, Adéla Kotolová a Barbora Trávníčková ohodnocenou 6,719 body.
 

O úvodním dnu CVI v Pezinku se dočtete v tomto článku: Česká seniorská skupina předvedla v Pezinku druhou nejlepší sestavu

 

Velmi slušné české výkony byly vidět rovněž mezi jednotlivci. V seniorských třech hvězdách se mezi muži dařilo nejvíce Janu Hablovičovi, po dvou kolech mu patřilo stříbro s výsledkem 7,323, v juniorských dvou hvězdách mezi ženami získala osmou příčku z celkem dvaceti účastníků Lucie Kubíková, v ženské kategorii dětí se z českých reprezentantek dařilo nejvíce páté Kláře Kyselé.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv pořadatele/FB




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE