reklama 11D

CDI Zakrzow: Vavříková za 71 v juniorech, Kotyzová za 67 procent v IM1

ikonka

V sobotní juniorské soutěži při CDI Zakrzowě se šestnáctileté Evě Vavříkové podařilo v sedle Siracusy opět dosáhnout výsledku téměř 71 procent, což jí zajistilo druhou příčku. "Jsem ráda, že můžu prezentovat svými výkony Czech Equestrian Team," říká.
27.10.2019 09:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V sobotu 27. října pokračovaly mezinárodní drezurní závody v polském Zakrzowě, kde reprezentuje rovněž početná česká ekipa z řad pony jezdců, dětí, juniorů, mladých jezdců, v nejvyšších soutěžích startuje navíc Kamila Kotyzová.
 
Velmi se daří juniorce Evě Vavříkové. Po úspěšném vstupu si v sobotu připsala na konto další medailovou pozici, konkrétně s valachem Siracusa druhou příčku s výsledkem 70,941 procent, s Belle Ennie získala 69,059 procent, což ji zařadilo na čtvrté místo. "Na CDI v polském Zakrzowe jsem už po několikáté a vždycky se sem ráda vracím," vzkázala pro server Jezdci.cz Eva Vavříková a dodává: "Halové závody mám ráda, jsou součástí naší zimní přípravy a hala tady je prostorná s perfektními povrchy."
 
V nejtěžší sobotní úloze Intermediate I se představila Kamila Kotyzová se dvěma koňmi. Lépe se předvedla v sedle koně Linet a společně se umístili na osmé příčce s výsledkem 67,029 procent. Zvítězila litevská reprezentantka Sandra Sysojeva a Furst se 71,382 procenty.
 
Dobře zajela také Marie Lumbachová s klisnou Colinda Valk v dětské kategorii. S výsledkem 66,571 procent byly dekorovány jako druhé nejlepší.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Jany Vavříkové




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE