CDI-W Neumünster: Suverénní Bredow-Werndl dostala více než 91 procent

ikonka

V neděli 20. února se v Neumünsteru jelo páté kolo drezurního Světového poháru v rámci Západoevropské ligy FEI. Po skvělém výkonu, který ocenili rozhodčí známkou přesahující 91 procent, se z vítězství radovala Němka Jessica von Bredow-Werndl.
20.02.2022 17:24  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 

Olympijská vítězka z Tokia Jessica von Bredow-Werndl opět ukázala, že se v posledních měsících veze na vítězné vlně. V sedle klisny TSF Dalery BB si v Nemünsteru vyjela 91,200 procenta v Grand Prix Freestyle v rámci Světového poháru 2021/2022. 
 
O čtyři procenta za ní zaostala dánská dvojice Cathrine Dufour a Vamos Amigos, která si oproti kvalifikační Short Grand Prix výrazně polepšila. V té totiž dojela až na pátém místě. 
 
Třetí místo pak získala další dánská reprezentantka Nanna Skodborg Merrald na klisně Atterupgaards Orthilia. Ta si zopakovala své umístění ze sobotní kvalifikace. Naopak německé superhvězdě Isabell Werth startující na hřebci DSP Quantaz volná Grand Prix nevyšla tak jako kvalifikace, když klesla o tři příčky.
 
Předposlední kolo drezurního World Cupu se bude konat od 10. do 13. března v nizozemském s´Hertogenbosch. Poté už zbývá jen dubnové finále v Lipsku.
 
Foto: Stefan Lafrentz / FEI