reklama 11A

Blíží se druhé kolo Global Champions v Mexiku. Ožila i česká kolbiště

ikonka

Skutečně nabitý je mezinárodní i národní kalendář jezdeckých akcí v týdnu s číslem 15. Čeští jezdci se chystají na šestery mezinárodní závody do zahraničí. Mimo jiné se koná druhé kolo Global Champions. Napilno bude také v českých areálech.
09.04.2019 13:44  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Od čtvrtka 11. dubna startuje v Mexico City druhé kolo seriálu Global Champions. Na soupiskách je Anna Kellnerová, kterou doplní další členové týmu Prague Lions Niels Bruynseels a Gerco Schröder.
 
Česká reprezentantka Emma de Moussac míří na CSI do nizozemského Kronenbergu a v Lieru se představí děti a junioři při CSIchJ. Jmenovitě tam budou závodit Sofie Najmanová, Laura Najmanová, František Stružinský a Kateřina Tomanová.
 
Do Rakouska do Ebreichsdorfu se vypraví drezurní jezdci. Tereza Hábová na koni James Bond pojede úlohy CDI4*, s mladými koňmi se předvedou Eva Jančaříková, Hana Vášáryová a Jan Zamec.
 
Miloslav Příhoda s koněm Ferreolus Lat je nahlášen do tříhvězdového CCI, které se bude konat v Kreuthu. Zahálet nebudou ani vytrvalci, kteří pojedou CEI v Šamoríně. Simona Ratajová se Sulikou vyrazí na trasu dlouhou 120 km, Janek Kroupa s Gazalem se chystá na 80 km.
 
Na domácích kolbištích bude také rušno. První jarní skokové závody proběhnou v Equine Sport Centru v Olomouci. Zduchovice hostí mítink Channel Star a na Panské líše proběhne první kolo parkurového seriálu s názvem Panská lícha Cup. Do Pardubic je možné zajet na soutěže spřežení a v Nových Zámcích se bude konat Národní drezurní pohár ČJF.
 
Foto: CET / David Horváth




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE