reklama 11B

Bieliková, Hasnedlová a Klus reprezentovali v Jakubowicích i o víkendu

ikonka

Několikadenní skokový maraton v polských Jakubowicích mají za sebou po prvním červencovém týdnu Nikola Bieliková, Eliška Hasnedlová a Marek Klus. Markovi se dařilo především v úvodních dnech, o víkendu se pro změnu o pěkná umístění postarala děvčata.
08.07.2019 09:57  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Od středy až do neděle se v polských Jakubowicích skákalo při mezinárodních dvouhvězdových závodech, kde nechyběli ani čeští reprezentanti. Už v týdnu jsme vás informovali o dobré formě Marka Kluse a jeho koňského svěřence Solidata, čtěte zde:
 

Výborný vstup Marka Kluse do Gold Tour na CSI v polských Jakubowicích

V polských Jakubowicích v pátek opět zářil Marek Klus se Solidatem

 
O víkendu se pro změnu o pěkná umístění postaraly Nikola Bieliková a patnáctiletá juniorka Eliška Hasnedlová. V sobotu se podařilo Nikole v sedle šestiletého hřebce Quite Right dokončit obě části v rámci dvoufázového Small One Star Final bezchybně, což dvojici vyneslo celkově šestou příčku z celkem pětapadesáti účastníků.
 
V neděli pak zabojovala Eliška v Junior Round Final. Náročné základní kolo se podařilo dokončit s nulou pouze dvěma startujícím, a tak se Eliška v sedle Vepory mohla i se čtyřmi trestnými body radovat z pátého místa.
 
Za zmínku jistě stojí i výsledek Marka Kluse a Solidata v nedělním finále Bronze Round. Ač v druhé fázi dosáhli nejrychlejšího času, chyba na překážce je odsunula na jedenáctou příčku.
 
Vítězem nedělní Grand Prix se stal úspěšný účastník olomouckého CSI, italský reprezentant Emanuele Gaudiano v sedle Contenta.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE