reklama 11C

Bezchybné Češky při čtvrtečním CSI Salzburg

ikonka

Během čtvrtečního odpoledne 6. prosince jsme se při mezinárodních závodech CSI v rakouském Salzburgu dočkaly ještě tří bezchybných výsledků v podání českých jezdkyň. Na dekorovanou pozici dosáhla Kateřina Tomanová, Emma de Moussac i Anna Kellnerová…
06.12.2018 23:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pěkné deváté místo vybojovala Kateřina Tomanová v sedle Chacco Gold, když absolvovala bezchybně a poměrně rychle soutěž 140 centimetrů vysokou. Soutěž byla hodnocena na čas a výsledek 74,71 vteřin stačil v soutěži Big Tour při CSIAm na umístění v elitní desítce.

Bez trestných bodů absolvovala připravenou soutěž i Anna Kellnerová. V sedle Balguera se dostala do cíle v čase 67,04 vteřiny a obsadila dekorované 19. místo konečného pořadí. Jednalo se o soutěž 145 centimetrů vysokou, která se jela v rámci zahajovací soutěže Big Tour při CSI4*. Zároveň se jednalo o nejnáročnější zkoušku tohoto dne.

Třetí bezchybnou jezdkyní v rámci odpoledního programu, která reprezentovala Českou republiku, byla Emma Augier de Mousac. V soutěži CSI2* sedlala klisnu Courage a jeden trestný bod za překročený čas jí vynesl 18. místo.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE