reklama 11D

Bezchybná Eisermannová při sobotním Kronenbergu

ikonka

Sobotní závodní dění v nizozemském Kronenbergu při mezinárodních skokových závodech CSI1* a CSI2* bylo ve znamení celkem osmi soutěží. Dne 24. listopadu si ze šesti českých startů nejlépe vedle Iva Eisermannová, která skončila jedenáctá…
24.11.2018 20:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během sobotního dne jsme se dočkali celkem šesti českých startů. Nejvíce se tentokrát dařilo české jezdkyni Ivě Eisermannové. V soutěži 130 centimetrů vysoké, která se při CSI1* jela jako kvalifikace do Grand Prix, sedlala Percyho 269. Na parkuru si vedla bezchybně a dokončila v čase 71,98 vteřiny. To jí nakonec v soutěži na čas stačilo na pěkné jedenácté místo konečného pořadí.

V soutěži nechyběl ani Filip Doležal, s klisnou Go my Dream však inkasoval 4 trestné body za jedno shození. To v početné konkurenci posunulo dvojici výrazně níž ve výsledkové listině.

Jedno shození si připsal také Roman Duchář, a to s hřebcem Dreamer 47. Tato česká dvojice nastoupila v těžší soutěži jedoucí se při CSI2* jako kvalifikace do finálového klání. Jednalo se o parkur 135 centimetrů vysoký, který byl opět hodnocen na čas.

Česká dvojice dokončila v čase lepším, než je jedna minuta, a to konkrétně 59,91 vteřiny. Nebýt jedné chyby, stačilo by to na umístění v elitní desítce.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE