reklama 11C

Basilejské kolo SP zakončeno radostí domácích

ikonka

Další kvalifikační kolo skokového Světového poháru 2018/2019 13. ledna uzavřela v neděli 13. ledna Grand Prix, ve kterém bojovalo o nejvyšší příděl bodů na čtyřicet jezdců. K radosti švýcarských diváků se z vítězství radoval Martin Fuchs…
13.01.2019 20:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Náročný kurz parkuru absolvovali jezdci v rámci švýcarské kvalifikace skokového Světového poháru 2018/2019. Z bezchybného výsledku v základním kole se totiž radovaly pouze tři dvojice. Důležitou roli sehrál tradičně také časový limit, který připsaným jedním bodem zabránil v postupu do rozeskakování hned čtyřem koním, kteří dokončili tuto zkoušku s výškou parkuru 160 cm bez chyb na překážkách.

Nejrychlejší rozeskakování předvedl Belgičan Pieter Devos, kterému ale rychlá jízda přinesla jednu chybu. Obě další dvojice v rozeskakování zopakovaly nulu ze základní části parkuru.

Pro domácí fanoušky nemohla tato soutěž ä zároveň tento mítink skončit lépe. Pro vítězství si totiž po nejrychlejší bezchybné jízdě dojel švýcarský reprezentant Martin Fuchs, a to v sedle Clooney. Stříbro pak brala dvojice v nizozemských barvách – Marc Houtzager a Sterrehof’s Calimero.

Výsledkové listiny mítinku najdete POD TÍMTO ODKAZEM
Foto: Christophe Tanire




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE