Areál Magna Racino převzali noví majitelé. Brzy dostane nový název

ikonka

Noví majitelé jezdeckého areálu Magna Racino oznámili, že jej k 1. dubnu definitivně převzali. „Jsme si vědomi, že existuje mnoho otevřených otázek, na které rádi co nejdříve odpovíme. Chtěli bychom vám poděkovat za trpělivost a pochopení,“ uvedli.
02.04.2021 20:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB

 
O tom, že dostihový a jezdecký areál Magna Racino v rakouském Ebreichsdorfu mění majitele, jsme na Jezdci.cz psali již v září loňského roku. 
 
Zakladatel a původní majitel závodiště Frank Stronach prodal svůj poslední velký majetek v Rakousku firmě kontrolované německým miliardářem Peterem Lürssenem. Kupní cena dosáhla podle neoficiálních informací téměř 40 milionů eur.
 

Psali jsme: Magna Racino prodáno. Ebreichsdorf převezme výrobce luxusních jacht

 
„Jak všichni víte, koronavirus Covid-19 nám situaci neusnadňuje. Jelikož předpisy pro rok 2021 jsou velmi nejasné a nevíme přesně, jak to se závody letos dopadne, rozhodli jsme se některé akce zrušit. Nový kalendář najdete na našich internetových stránkách. Rok 2021 považujeme za rok přechodu a rádi bychom se na zvodní sezonu 2022 připravili v klidu. Prosíme tak o pochopení a těšíme se na mnoho dalších akcí v Ebreichsdorfu,“ konstatovali zástupci nového majitele v pátečním tiskovém prohlášení.
 
Jezdecký areál Magna Racino i do budoucna zůstane centrem pro koně a jezdce a brzy dostane nový název. „Provozní řízení přebírají Denise Pucher a Charlotte Pichler,“ dodali v oficiální zprávě.
 
Zdroj: Magda Racino
Foto: Magda Racino