reklama 11D

Apassionata do Prahy svůj Kouzelný plášť nepřiveze. Cavalluna ČR mine

ikonka

Evropská koňská show Apassionata měla v lednu 2020 po dvou letech opět zavítat do pražské O2 areny. Představení Kouzelný plášť plánované na 11. a 12. ledna ovšem bylo dle informací na Ticketportal.cz zrušeno. A kam míří nová evropská tour Cavalluna?
20.08.2019 10:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Jak je uvedeno na stránkách společnosti Ticketportal.cz, z technických důvodů dochází ke zrušení představení Apassionata plánované na 11. a 12. ledna 2020 v pražské O2 areně. Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.
 

PSALI JSME: Show Apassionata přivezla do Prahy svůj Sen

 
Pořadatel Apassionaty připravil od října 2019 do léta 2020 novou evropskou tour Cavalluna – legenda pouště (legend of the desert), která však do Prahy ani na jiné místo v České republice nezavítá. Brázdit bude především německá a rakouská města, ale své zastávky má např. i ve Švýcarsku, Nizozemí či v Belgii. 
 

PŘIPOMEŇTE SI: Show Apassionata 2018 ve fotogalerii Ivana Krejzy

 
V původně pražském termínu představení nazvaném „Kouzelný plášť“ má Cavalluna naplánovanou zastávku v Berlíně. V posledních dnech roku 2019 bude k vidění v Lipsku a blízkosti českých hranic se objeví v polovině května 2020, kdy se koná vystoupení ve městě Chemnitz nedaleko Chomutova. 
 
Informace o termínech představení Cavalluna najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Jedinou akcí v pražské O2 areně spojenou s koňmi tak již druhým rokem zůstává Global Champions Prague PlayOffs. Ta se koná od 21. do 24. listopadu a pořadatelé opět slibují atraktivní podívanou pro celou rodinu. Show program v režii Michala Cabana by měl být ještě více velkolepá, než v loňském roce. Mezi hlavní hvězdy budou patřit Jeremy a Selyne Gonzalez, Guillaume Mauvais nebo Lisa Röckener.
 
Podrobnosti o přípravách galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs najdete na adrese www.pragueplayoffs.com
 
Archivní foto Ivan Krejza



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE