Anna Marie Vítek v St Tropez opět mezi nejlepšími. Vyhrála s Mama Miou

ikonka

Další závodní víkend v Saint Tropez uzavřela česká juniorská reprezentantka Anna Marie Vítek vítězstvím v soutěži CSI1* do 125 centimetrů s klisnou Mama Miou Picobello Z. Dařilo se jí i ve dvouhvězdičkové soutěži s hřebcem Carachem.
09.10.2022 22:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


 
V nedělní soutěži CSI2* do 140 centimetrů, která byla jedním z vrcholů čtvrtého závodního týdne Hubside Jumping v Grimaud – Golfe de Saint Tropez, obsadila Anna Marie Vítek v sedle hřebce Caracho sedmou příčku, když překonala obě fáze bez penalizace. Čas té druhé měl hodnotu 46,11. 
 
V Grand Prix CSI5* s překážkami do 160 centimetrů nenašel přemožitele domácí jezdec Laurent Goffinet, jenž sedlal hřebce Atome des Etisses. O prvenství se rozeskakoval s dalšími sedmi dvojicemi, přičemž pěti účastníkům se podařilo zopakovat bezchybnou jízdu. Čtyři z nich se vešli do rozmezí jedné vteřiny. O medailových pozicích tak doslova rozhodovaly setiny.
 
Druhé místo obsadil další z Francouzů Marc Dilasser na valachovi Arioto du Gevres, třetí byla belgická dvojice Dominique Hendrickx a Floris TN, čtvrtý pak skončil Němec Christian Ahlmann na valachovi Mandato van de Neerheide. Posledním, kdo má ve výsledkové listině zapsané dvě nuly, je Belgičan Abdel Said s klisnou Bonne Amie.
 
Foto: poskytl V Team Prague