reklama 11D

Anna Marie Vítek úspěšná při mistrovství Evropy. Skončila třetí s Amke

ikonka

O skvělý závěr evropského šampionátu se postarala Anna Marie Vítek s Chacco’s Amke. Po celou dobu ve Vilamouře prokazovala své kvality a ve finále se dokonce rozeskakovala o zlato. Čas by na výhru stačil, ale po chybě z toho byl nakonec bronz.
25.07.2021 20:30  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

U konce je portugalské mistrovství Evropy, při němž měla Česká republika zastoupení ve všech kategoriích. Po výborném výsledku Anny Helebrantové mezi juniory se bravurně prezentovala i Anna Marie Vítek.
 
Tato česká jezdkyně zaznamenala v sedle klisny Chacco’s Amake pouhou jednu chybu za celý mítink, a to v rozeskakování o zlatou medaili. Do České republiky tak nakonec putuje konečně třetí místo a bronzová medaile. Vítězem v dětské kategorii se stal Maďar Gyula Szuhai s valachem Perthy Jackson, který nechyboval ani jednou po celou dobu mítinku. Ze stříbra se radoval Hugo Kogelnig na valachovi Vermont 2 z Finska.
 
S konečnými dvanácti trestnými body ukončila své mistrovské působení Rozálie Sovová se svou klisnou Ellou. O dvacátou příčku při portugalském evropském klání se v závěru dělily mladé jezdkyně Linda Portychová a Sára Vingrálková.
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: FEI/Leanjo de Koster
Zdroj: oficiální fotobanka FEI
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE