Anna Marie Vítek udělala vítěznou tečku za pátečním CSI v St. Tropez

ikonka

Při mezinárodních skokových závodech Hubside Jumping v Grimaud – Saint Tropez zněla v pátek česká hymna. V kategorii CSI1* na úrovni 115 centimetrů nenašla přemožitele Anna Marie Vítek s klisnou Mama Mia Picobello Z.
08.10.2021 20:56  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


 
Anna Marie Vítek v sedle klisny Mama Mia Picobello Z dokončila v pátek obě fáze soutěže do 115 centimetrů bez penalizace a čas té druhé měla nejlepší ze všech, díky čemuž zvítězila.
 
Čistou jízdu v Grimaud předvedla tato česká reprezentantka i s klisnou Holandou VDL v soutěži do 130 centimetrů. V té již nebyla mezi nejrychlejšími a skončila tak dvacátá, dvě příčky za její sestrou Kristinou s klisnou Chaskou II. Ta byla 45 setin rychlejší. 
 

Psali jsme: Do O2 areny se moc těším. Je to mimořádná příležitost, říká Anna Vítek

 
Kristině se dařilo i v CSI2* do 135 centimetrů, kdy opět překonala obě fáze s nulou na bodovém kontě. Tentokrát ji čas 39,17 zařadil na 28. řádek výsledkové listiny. Anna Marie s valachem Lanosem v této soutěži jednou chybovala, a to v druhé fázi. 
 
Nejvyšší soutěž dne kategorie CSI4* měla výšku překážek 150 centimetrů a vyhrál v ní Rene Lopez Lizarazo z Kolumbie na klisně Stalognii. Druhý byl Švýcar Steve Guerdat na valachovi Pb Maserati, třetí pak domácí Jean Luc Mourier, jenž sedlal valacha Kielekoo Van T Et L. 
 
Foto: poskytla Anna Marie Vítek