reklama 11B

Anna Kellnerová: Zrušení GCL mě nepřekvapilo. Velké závody proběhnou

ikonka

Série Global Champions se již stala pevnou součástí české parkurové scény. Její vrchol v podobě Playoffs v pražské O2 areně se však odkládá stejně jako celý seriál až na rok 2021. Některé závody CSI5* by přesto mohly proběhnout, říká Anna Kellnerová.
26.05.2020 06:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12C


Pořadatelé Longines Global Champions Tour a Global Champions League informovali v pondělí 25. května, že se obě tyto seriálové túry pro rok 2020 definitivně ruší. Na vině jsou pochopitelně výjimečné okolnosti související s pandemií koronaviru Covid-19, kvůli nimž je nereálné uspořádat mítinky v situaci, kdy se nařízení jednotlivých vlád pravidelně a v krátkých intervalech mění a mají zásadní dopad na mezinárodní plánování.
 
Omezení se v každé zemi liší, a tak ne všichni jezdci by měli možnost cestovat a účastnit se jednotlivých kol Global Champions. Navíc stále existuje riziko druhé vlny pandemie koncem roku 2020. Kvůli těmto nepředvídatelným podmínkám je dle organizačního týmu rozumným řešením zahájit novou sérii až v roce 2021.
 
Nehledě na tuto skutečnost se někteří pořadatelé závodů nejvyšší kategorie CSI5* stále nevzdávají myšlenky své mítinky uspořádat, v což doufají i mnozí jezdci. Nejen o tom jsme hovořili v exkluzivním rozhovoru s Annou Kellnerovou.

POSLECHNĚTE SI AUDIO ROZHOVOR ZDE!




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE