reklama 11B

Anna Kellnerová zahájila CSI5* v Dauhá výbornou jízdou s Catch Me

ikonka

Ve čtvrtek 25. února odstartovaly v katarském Dauhá mezinárodní parkurové závody CSI5*, které předcházejí úvodnímu mítinku světové série Global Champions. Výborně se předvedla v soutěži do 155 centimetrů Anna Kellnerová s Catch Me If You Can OLD.
25.02.2021 22:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Zahajovací den byly na programu dvě soutěže kategorie CSI5*. Ta náročnější měla výšku překážek 150/155 centimetrů a představila se v ní i Anna Kellnerová s třináctiletou klisnou Catch Me If You Can OLD. Celým kurzem projela bez penalizace v čase 72,12, což jí stačilo na 20. řádek výsledkové listiny. 
 
Na seznamu účastníků jsou samá zvučná jména, první tři příčky vybojovali Belgičan Olivier Philippaerts (H&M Legend of Love), Brit Scott Brash (Hello Vincent) a Němec Philipp Weishaupt (Coby). 
 
V soutěži do 145 centimetrů startovala Anna Kellnerová s Balguerem, z nímž do cíle dovezla 6 trestných bodů z druhé fáze.
 
Také v pátek jsou na programu dvě soutěže CSI5* a opět v nich uvidíme i českou reprezentantku. Od 13:45 hodin středoevropského času začíná stopadesátka, v níž odstartuje s Balguerem, od 16:00 hodin pak parkur úrovně 155/160 centimetrů, do něhož nastoupí s Catch Me If You Can OLD jako poslední z 37. dvojic. 
 

Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto in2strides



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE