reklama 11A

Anna Kellnerová s Balguerem pátá v zahajovací soutěži GC na Miami

ikonka

Skvěle vyšel Anně Kellnerové úvodní start na mítinku CSI5* při Global Champions na Miami Beach. Ve čtvrteční ve dvoufázové soutěži s výškou překážek do 145 centimetrů obsadila s Balguerem výborné páté místo, když dokončila čistě v čase 27,75 sekundy.
18.04.2019 22:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V zahajovací soutěži CSI5* na Miami Beach překonala česká dvojice Anna Kellnerová a Balguero obě části parkuru bez jediného trestného bodu v pátém nejlepším čase druhé fáze. Od domácí vítězky Kristen Vanderveen na koni Bull Run's Faustino de Tili ji dělily jen zhruba dvě a půl vteřiny.
 
Od 22.55 hodin našeho času má začít první kolo týmové soutěže Global Champions League. V barvách Pražských lvů nastoupí Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can a Niels Bruynseels s Ganciou de Muze. Mají startovní pozici číslo osm a čekají je překážky s výškou do 160 centimetrů.
 
Soutěž otevře družstvo New York Empire, následovat je budou Chantilly Pegasus, Monaco Aces, Miami Celtics, Berlin Eagles, Paris Panthers, London Knights, již zmínění Prague Lions, Valkenswaard United, St Tropez Pirates, Hamburg Giants, Scandinavian Vikings, Doha Falcons, Madrid in Motion, Cannes Stars a poslední pojede dvojice zatím vedoucího celku Shanghai Swans.
 

Vše můžete sledovat živě POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE