Anna Kellnerová pokračuje na CSI2* St Tropez: Desáté místo s Classicem

ikonka

Parkurová reprezentantka Anna Kellnerová pokračovala již třetím dnem v účasti na mezinárodních závodech ve francouzském Grimaud nedaleko St. Tropez. V sobotu skončila s hřebcem Classicem na pěkné desáté příčce v soutěži střední náročnosti.
20.06.2020 19:29  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 
Skokový mítink v Grimaud nedaleko St. Tropez je pro Annu Kellnerovou, ale i pro mnohé další jezdce, prvním mezinárodním závodem po koronavirové přestávce. I proto česká reprezentantka zvolila spíše tréninkovou účast v soutěžích kategorie CSI2*.
 
V sobotu absolvovala s Classicem parkur s překážkami do 130 centimetrů, v němž po čisté jízdě v čase 66,41 obsadila 10. místo. V sedle Silverstona G projela parkurem do 140 centimetrů taktéž bez chyb na překážkách, nepatrné překročení času však znamenalo 1 trestný bod za čas a umístění v polovině výsledkové listiny.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Anna Kellnerová: Classic je playboy. Máme k sobě obrovsky silné pouto

 
Na úrovni CSI4* se dařilo domácím jezdcům. Stopětačtyřicítku vyhrál Patrice Delaveau na valachovi Bugs Bunny d'Authuit Hdc, ve stopadesátce nenašel přemožitele Marc Dilasser na koni Cliffton Belesbat. Závody vyvrcholí v neděli, kdy jsou na programu dvě Grand Prix – pro CSI2* (145 cm) i CSI4* (155 cm). 
 

Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Můžete sledovat také on-line přenos na adrese https://grandprix.tv

 

Ilustrační foto Josef Malinovský