reklama 11B

Anička Procházková zajela v maďarském Fótu i do třetice s top procenty

ikonka

"Únava třetí den závodů a navíc po celé sezoně už prostě byla znát," shodly se mladé české reprezentantky Anna Procházková a Julie Sekaninová hned po skončení mezinárodních drezurních závodů v maďarském Fótu, přesto se zejména první jmenované dařilo.
29.09.2019 20:17  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Neděle 29. září byla posledním dnem mezinárodních drezurních závodů v maďarském Fótu. Tak jako již předchozí dny, zářily nejvíce české pony jezdkyně Zuzana Hradilová a Anna Procházková, pěkného hodnocení dosáhla také juniorka Julie Sekaninová. A to i přesto, že se jezdkyně shodly na tom, že na všech je již znát únava po celé sezoně.
 
"Dnes v závěrečným küru jsme skončili na druhém místě s 71,8 procenty. Bohužel Nice Guy byl dnes už dost unavený, ale nevěšíme hlavu, protože to byly poslední závody sezony a přesto tak krásný výsledek," híří optimismem teprve čtrnáctiletá drezurní reprezentantka Anička Procházková. Spokojená byla jistě i Zuzana Hradilová v sedle valacha Arturo Martini. Výsledkem 68,542 procent si zajistili třetí příčku.
 
Podobné pocity jako Anička měla i juniorka Julie Sekaninová, která v závěru obdržela hodnocení 66 procent. "Únava po celé sezoně bohužel přišla o den dřív, než měla. Myslím však, že všech jedenáct jezdců z naší soutěže podalo velmi vyrovnané výkony a rozhodovaly detaily. Red Fernet teď dostane zasloužené volno a já se začnu připravovat na CDI v Zakrzowe, kde pojedu s klisnou Handiness. Jedná se o kontrolní výjezd pro českou reprezentaci SCM s trenérem Remym Bastingsem," upřesnila jezdkyně.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Anny Procházkové




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE