Ani druhý pokus O2 areny nevyšel. Cavalluna do Prahy v únoru nezavítá

ikonka

Vystoupení Cavalluna Celebration se ani v roce 2022 v pražské O2 areně neuskuteční. Napoprvé se tato koňská show, která je nástupcem oblíbené Apassionaty, měla v libeňské multifunkční hale představit koncem února 2021. Druhý pokus letos také nevyšel.
26.01.2022 13:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB

 
Jak informovali organizátoři ze společnosti Bestsport na stránkách O2 areny, kvůli stávajícím opatřením vlády vztahujícím se ke konání kulturních akcí v České republice, a zároveň přetrvávající a neustále se měnící pandemické situaci, s odlišnými podmínkami pro vstup, bezpečnost a konání akcí v různých zemích celé Evropy, bohužel není možné uspořádat vystoupení Cavalluna Celebration ani v pražské O2 areně.
 
Představení bylo původně plánované na 5. února 2022. „Celý tým Cavalluna se omlouvá za způsobené komplikace a těší se na brzké setkání s fanoušky show v příznivější době,“ doplnili pořadatelé v krátkém prohlášení. Ti, kteří již měli zakoupené vstupenky, se mají obracet na oficiální prodejce, jimiž jsou Ticketmaster a Ticketportal.
 
Nejpopulárnější evropská rodinná koňská show Apassionata se v Praze uskutečnila naposledy v roce 2018. Tehdy jí dle informací organizátorů navštívilo více než 20.000 návštěvníků. Poté produkce zahájila přípravy zbrusu nové show, kterou chtěla do české metropole přivést 27. února 2021. 
 

Nepřehlédněte: Show Apassionata 2018 ve fotogalerii Ivana Krejzy

 
Kreativním srdcem Cavalluny je skladatel a režisér Klaus Hillebrecht nominovaný na prestižní cenu Emmy. Nová show „Tajemství věčnosti“ navazuje na předchozí úspěchy představení Apassionata – „Companions of Light“, Cavalluna – „World of Fantasy“ a Cavalluna – „Legend of the Desert“, které napříč celou Evropou zhlédlo přes 1.000.000 návštěvníků. 
 
Kvalitu představení dodávají jak krásní koně, tak i profesionální jezdci a akrobaté. Nezapomenutelné choreografie připravují Luis Valença, Bartolo Messina, Sebastián Fernández, Sylvie Willms a další členové jezdecké akademie Hasta Luego Academy. 
 
Zdroj: Bestsport
Ilustrační foto: Ivan Krejza