reklama 11D

Amedues Horse v Salzburgu opět s Čechy na startu

ikonka

Mezinárodní skokové závody v rakouském Salzburgu CSI4* jedoucí se při Amadeus Horse Indoors 2018 budou mít opět na startu i české dvojice. Na prestižních závodech se ve dnech 5. – 9. prosince můžeme těšit v nejtěžších soutěžích na tři české zástupce…
03.12.2018 15:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V rámci Amadeus Horse Indoors se v Salzburgu uskuteční soutěže v mnoha kategoriích. Nejtěžší skokové soutěže se pojedou při CSI4*, kde se dočkáme tří českých reprezentantek, které jsou nahlášeny celkem s šesti koňmi.

Trojici svěřenců představí Alena Gasperl, a to klisnu Chacco Bellu a dále Allmanna a Chaccita. Se dvěma koňmi pak odstartuje česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Tu bude možné vidět v sedle klisen Diva a Rubio Monocat Electric. Jednoho koně mám v rámci této úrovně nahlášeného i Anna Kellnerová. Je jím její dvanáctiletý Balguero.

V soutěžích při CSI2* se vedle již zmíněných jezdců představí dále Charlotte Augier de Moussac a také úspěšná mladá jezdkyně Kateřina Kučerová. Tato jezdkyně nebude navíc chybět se svojí klisnou Anabel van´t Kathof v soutěžích pro mladé jezdce při CSIY. Právě s touto klisnou přitom získala v roce 2018 titul mistra České republiky.

V soutěži U25 pro jezdce do 25 let se pak můžeme těšit na Annu Kellnerovou s jejím úspěšným Silverstonem G. České zastoupení budeme mít i mezi juniory, a to díky letos sedmnáctileté Sofii Najmanové.  Českou ekipu pak doplní při CSICh-A její sestra Laura.

Bez české účasti nebude ani soutěž CSIAm. Na startu se představí Miroslava Šťovíčková a také Kateřina Tomanová.

O průběhu závodů vás budeme pravidelně informovat.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.

Ilustrační foto: Lukáš Najman




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE