reklama 11C

Aleš Opatrný sedmý v Grand Prix při CSI Kreuth

ikonka

Vydařený závěr CSI v Kreuthu má za sebou česká ekipa. Čeští jezdci sbírali v neděli 2. prosince elitní příčky. V soutěži Grand Prix při CSI2* se nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému, který v sedle Idaria Van Het Netehof obsadil skvělé sedmé místo…
02.12.2018 20:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem šestačtyřicet dvojic nastoupilo do nedělní Grand Prix v rámci CSI2*, mezi nimiž nechybělo hned několik dvojic reprezentující českou vlajku. Jediný trestný bod zabránil v postupu do rozeskakování Alešovi Opatrnému, který se tak v sedle Idaria Van Het Netehof radoval nakonec ze sedmé příčky. Další české dvojice počítali dvě chyby a více. Mezi těmi s osmi trestnými body byla Anna Heldová v sedle Cara Mii, Michaela Rodová a Cartano K, Jan Štětina a Cabaret S i Natálie Roučková, která v sedle Clintgolda připsala ještě jeden trestný bod za překročení času.

Tři české vlajky nechyběly v elitní desítce ve finále Medium Tour CSI2*, které se jelo na překážkách vysokých 140 cm. I tady se z českých jezdců nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému, který v sedle Forever obsadil po bezchybném rozeskakování obsadil čtvrté místo. Dalšího čistého výsledku v rozeskakování dosáhla Tereza Veselá. Ta se v sedle Donji postavila na šestou příčku výsledkové listiny. Elitní desítku uzavřel Sergei Motyguine s Dylanem, který si přivezl jeden trestný bod ze základního kola.

Stříbrem zakončila svou účast na tomto mítinky Michaela Novotná, a to na parkuru vysokém 115 cm v rámci CSI Amb, kde sedlala Capriola.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE