reklama 11D

Aleš Opatrný se už nemůže dočkat startu v PlayOffs

ikonka

Pouze dva Češi nastoupí v těch nejnáročnějších soutěžích kategorie CSI5* při galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs. Členem týmu Prague Lions společně s Annou Kellnerovou je Aleš Opatrný, který bude v Praze sedlat VDL Fakira.
13.12.2018 09:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Ačkoliv každý z týmů Global Champions League má pět členů, Prague PlayOffs se mohou zúčastnit jen čtyři. Každý tak musel potvrdit svoji aktuální formu a účast při vrcholném mítinku prestižní parkurové série si zasloužit. Kromě českých jezdců v barvách Prague Lions odstartují Švéd Peder Fredricson a Belgičan Niels Bruynseels.
 
„Myslím, že všichni jezdci a koně, kteří se postaví na start, jsou ve výborné formě. Dokázali to jejich výkony posledních týdnů. Doufám, že nálada v týmu bude skvělá, stejně jako po celý rok, a předvedeme kvalitní výsledky. Snad budou diváci mít možnost nás sledovat po všechny dny, tedy i v neděli při finále Super Cupu,“ doufá Aleš Opatrný.
 
„Nemohl jsem uvěřit tomu, že se vše stihlo připravit za tak krátkou dobu. Ještě v neděli jsem v televizi sledoval mistrovství světa ve florbalu, které se tady konalo a nyní tu stojí parkurové kolbiště. Musím před celým týmem smeknout. – Teď už se jen moc těším na to, až to všechno vypukne a těším se, že nás fanoušci přijdou podpořit hned první den, kdy půjde o postup do dalších částí PlayOffs. Doufám, že i v neděli ráno obléknu bílé rajtky a budu moci opět vstoupit do závodní arény,“ říká Opatrný. 
 
Naději, že by se to mohlo povést, posiluje skutečnost, že podzimní příprava probíhala dobře. „S VDL Fakirem jsem byl na závodech v Polsku a v Německu, šli jsme tam tréninkově nižší soutěže, ale prokázal v nich skvělou formu. Jsem tak moc rád, že jsem dostal příležitost v O2 areně startovat.“ Aleš Opatrný však plní v Praze nejen úlohu jezdce, ale i trenéra. V nižších soutěžích kategorie CSI2* se totiž představí i jeho životní partnerka Natálie Roučková. „Je tu celá moje rodina. Těší mě, že si i Natálka vyzkouší soutěžní atmosféru při této mimořádné události. Moc se na to těším a určitě pro mě nebude problém zvládnout roli jezdce i trenéra současně. Všichni si to tu moc užijeme,“ dodal Aleš Opatrný.
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.
 
Foto: Pavel Lebeda, Vlastimil Vacek / Prague PlayOffs 2018



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE