reklama 11C

Albert Písařík má druhé zlato z MČR pony. Známe také první vítězný tým

ikonka

Mistrovství České republiky pony v drezuře a parkurovém skákání nabírá na obrátkách. Nové mistry mají další dvě kategorie. Už druhé zlato získal Albert Písařík. Uzavřená je také první soutěž družstev. V ní v rozeskakování vyhráli Jihočeši.
24.08.2019 20:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Zduchovice hostí ve dnech 21. - 25. srpna mistrovství České republiky pony v drezuře a parkurovém skákání. Sobota přinesla prozatím vrcholy kategorie jednotlivců ve věku 8 až 10 let na ponících do 135 centimetrů. A také se uzavřela soutěž družstev na pony do 135 centimetrů. Oboje v parkurovém skákání.
 
Individuální klání vyhrál Albert Písařík v sedle Fíka a k pátečnímu titulu z jízdy na pony přidal další zlato. Vicemistryní se stala Adriana Hakrová na Siriovi a bronzovou medaili si odváží Václav Humplík, který závodil s Merlinem.
 
Známe už také vítěze soutěže družstev na pony do 135 centimetrů. V té se rozeskakovalo hned pět týmů. Nejlépe si nakonec vedli Jihočeši 1 ve složení Anne-Marie Ustrnulová, Nikola Trakalová, Nicol Čížková a Gabriela Horká. Druhé místo obsadilo družstvo Karlovarské oblasti 1. Za ně závodily Klára Hlaváčková, Jana Lahodná ml., Rozálie Šímová a Tereza Kašparová. Bronz putuje do Prahy zásluhou Anny Dudové, Naily Younis, Karolíny Lorencové a Anny Kykalové.
 
Sobota nabídne také druhá a zároveň rozhodující kola některých drezurních kategorií. O výsledcích budeme informovat.
 

Výsledky můžete sledovat ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE