reklama 11C

Zvárova osmá příčka při sobotním CSI Arezzo

ikonka

Během sobotního dne 31. března se v italském Arezzu při Toscana Tour skákalo až do 150 centimetrů. Tento parkur hodnocený také do Longines žebříčku absolvoval český jezdec Ondřej Zvára, a také slovenský zástupce Bronislav Chudyba. A oběma se dařilo…
31.03.2018 20:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotním nejtěžším parkurem byla právě soutěž 150 centimetrů vysoká, která byla hodnocena na čas. Jednalo se zároveň o velice bohatě obsazenou zkoušku, neboť na startu se sešlo přes osmdesát dvojic. Mezi nimi nechyběl na startu ani jeden český zástupce, a to Ondřej Zvára. Ten sedlal svého úspěšného koně Cento Lana a i tentokrát předvedl vydařenou jízdu.

Připravený parkur se tomuto českému jezdci opravdu povedl, neboť jej dokončil bezchybně. Dosažený čas 72,23 vteřin patřil k těm rychlejším a zajistil české dvojici umístění v elitní desítce. Konkrétně se jednalo o osmou příčku výsledkové listiny.

Ještě o něco lepší výkon podal slovenský zástupce Bronislav Chudyba, který s koněm Zapria taktéž nechyboval a čas 72,00 vteřiny mu stačil na pátou pozici. Celkem 20 dvojic dokončilo tuto soutěž bez trestných bodů, přičemž vítězem se stal Ir Cameron Hanley a Eis Isaura.

Ondřej Zvára podal dobrý výkon i s Cardiffem Dwerse Hagen Z, kterého sedlal v soutěži Gold. Na parkuru 140 centimetrů vysokém docílila dvojice velice dobrého času, o elitní pětku je připravila jedna chyba.

Zuzana Zelinková si během dne připsala bezchybnou jízdu s Kleiner Lordem 16, a to v rámci soutěže Silver, která byla 140 centimetrů vysoká. V konkurenci téměř sta dvojic však jejich čas na elitní dvacítku nestačil. Soutěž dokončilo bez trestných bodů dokonce padesát účastníků.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE