reklama 11C

Zpravodajský web JEZDCI.CZ je s vámi již 8 let

ikonka

Datum a čas, který se snad ani nedá zapomenout. Tehdy to byla neděle – 10. 10. 2010, 10 hodin, 10 minut a 10 sekund. V tento okamžik byl spuštěn portál Jezdci.cz. Od té doby se jeho databáze naplnila bezmála 20.000 redakčními příspěvky…
10.10.2018 08:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Tato fotografie tvořila tvář webu JEZDCI.CZ od samého začátku!
 
Na webu najdete také přes 5.000 záznamů závodů, nebo 3.500 monitorovaných informací z jiných médií, na které stálo za to odkazovat. Monitoring přitom funguje až od září 2015.
 
Stránky se od svého prvního spuštění hodně změnily a dnes i my marně hledáme v archivu nějaký screen z roku 2010. Nejrozsáhlejší vizuální úpravou JEZDCI.CZ přitom prošli teprve před necelým rokem a dnes nám responzivní zobrazení připadá již jako naprostá samozřejmost. 
 
Na obsahu JEZDCI.CZ každý den pracuje celý tým lidí, pro které jejich činnost není jen zaměstnáním, ale i posláním. Jsme přesvědčeni, že za těch 8 let jsme nemalým dílem přispěli k popularizaci jezdeckého sportu v České republice, ale také rozšíření všeobecného povědomí o tom, co se děje kolem koní u nás i v zahraničí. 
 
Děkujeme všem našim pravidelným návštěvníkům a v neposlední řadě také reklamním partnerům, díky nimž můžeme veškerý obsah poskytovat cílovým uživatelům zcela zdarma!
 
Níže najdete odkazy na příspěvky s důležitými milníky webu JEZDCI.CZ



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE