reklama 11B

Zlatou podkovu na Borové vede i po sobotě Orctová

ikonka

V Borové pokračovalo závodní dění v rámci soutěží všestrannosti sobotou 19. května. V nejtěžší zkoušce Zlaté podkově na úrovni CNC1* zamíchal připravený parkur pořadím. Na čele však zůstala Eliška Orctová, když dokončila s Bonusem bezchybně…
20.05.2018 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 Jezdci v rámci Zlaté podkovy absolvovali po páteční drezurní úloze tentokrát parkur. Eliška Orctová si s Bonusem udržela první místo, když dokončila sobotní zkoušku bezchybně. Na kontě jí tak zůstal stav trestných bodů po drezuře, a to 27,8 trestných bodů.

V sedle svého druhého koně, s nímž jí patřila po drezuře druhá příčka, se jí však již nedařilo dle představ. S Westwinds Diegem totiž tato jezdkyně dále v soutěži nepokračuje.

Na druhé místo se tak díky bezchybnému projevu na parkuru posunula Karolína Petrová a Kim-C. Tato dvojice má na kontě 33,20 trestných bodů.

Jen s malým odstupem 0,6 bodu je na třetí pozici Eliška Pavlová a Ally 2. I tato dvojice překonala parkur bez chyb na překážkách a nese si zatížení pouze z drezurní úlohy.

V druhé nejtěžší soutěži, což je Stříbrná podkova na stupni obtížnosti L, je na čele Pavel Vaněk a Ramzes 1. Dvojice sice na parkuru jednou chybovala, dobrá drezurní úloha jim však i tak zajistila průběžné první místo. Na kontě má 35,50 trestných bodů.

V neděli na jezdce všech kategorií čeká závěrečný kros. Vyhodnoceny budou nejen jednotlivé soutěže, ale také budou rozdány medaile v rámci oblastního mistrovství.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE