reklama 11B

Zlatá podkova ve Vrchovanech pro Pokorného

ikonka

Ve Vrchovanech se ve dnech 29. června až 1. července uskutečnilo další kolo seriálu ve všestrannosti s názvem Zlatá Podkova. V nejtěžší soutěži CNC1* se z vítězství nakonec radoval Robert Pokorný, který navíc obsadil i třetí příčku…
01.07.2018 21:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve Vrchovanech se jezdci představili v třídenní soutěži všestrannosti, která měla složení drezura, parkur a závěrečný kros. V soutěži Zlaté podkovy vstupoval do terénní jízdy z první pozice Robert Pokorný s koněm Floor, když měl na kontě 28,04 trestných bodů.  V početně obsazené soutěži 25 jezdců si nakonec tuto příčku udržel. Do cíle se dostal totiž bez penalizace.

Druhá skončila Veronika Příhodová s koněm Expresso-Ev (30,22 trestných bodů) a elitní trio uzavřel opět Robert Pokorný. V tomto případě sedlal Boline (31,41 trestných bodů).

Ve Stříbrné podkově na stupni obtížnosti L se do krosu vydávala z první pozice Barbora Poláková, která měla zatížené konto pouze 26,70 body. S koněm Rebel 10 předvedla v neděli bezchybnou jízdu a dojela si tak zaslouženě pro vítězství.

 

Kompletní výsledky naleznete v přiloženém záznamu závodů.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE