reklama 11D

Zimní pohár čtyřspřeží v Královicích pro Hroudu

ikonka

Josef Hrouda v Královicích u Slaného přerušil sérii vítězství Petra Vlašice a v neděli 25. února vybojoval prvenství v královské kategorii čtyřspřeží Zimního jezdeckého poháru 2018. Petr Vlašic se o nejvyšší příčku připravil sám chybou v druhé jízdě…
25.02.2018 16:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Jak Josef Hrouda, tak Petr Vlašic v zahajovacím kole závodů v Královicích ani jednou nechybovali a Hrouda byl o jednu desetinu sekundy rychlejší než dosavadní lídr Zimního jezdeckého poháru čtyřspřeží, který v žádném ze tří předešlých mítinků nenašel přemožitele. V druhé rozjížďce již Petr Vlašic byl o pár sekund rychlejší, ale jednou chyboval a 5 trestných sekund v důsledku znamenalo, že o dva body zaostal za Josefem Hroudou. Z třetího místa se radoval Milan Domes, jehož ztráta byla 30 bodů na Petra Vlašice. 
 
Ten byl tradičně velmi úspěšný i v kategorii dvojspřeží, v níž s Lordem a Bubinem vyhrál a s dvojicí Arien a Ferda se umístil na třetím řádku výsledkové listiny za Josefem Hroudou, jenž se díky úspěchu v Královickém dvoře posune na 2. místo průběžného bodování. Doposud totiž ztrácel pouhý 1 bod na Milana Domese, který byl tentokrát až pátý za čtvrtým Lubomírem Hlavenkou. 
 
V jednospřeží došlo po čtvrtém vozatajském kole Zimního jezdeckého poháru dokonce ke změně na pozici lídra žebříčku. Dominik Brumovský byl před tímto závodem druhý o bod za Michaelou Lesákovou. Ta ovšem do Královického dvora nedorazila a Brumovský předvedl nejlepší výkon ze všech. Zapsal si tudíž plný počet 10 bodů a ujal se s přehledem vedení. Druhý nejvyšší počet bodů bere Ota Bareš, třetí pak Milan Domes. 
 
Kromě tří seriálových soutěží pořadatelé vypsali další čtyři rámcové soutěže. Kompletní výsledkové listiny najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE