reklama 11D

Zimní jezdecká liga ve spřežení s jasným vedením

ikonka

V rámci Zimního jezdeckého poháru a tedy i Zimní jezdecké ligy se uskutečnily letos již tři kvalifikační kola. Suverény tohoto seriálu se prozatím stali zástupci klubu Ranč Ladná. Díky pravidelnému bodovému přídělu mají velký náskok na soupeře…
20.02.2018 17:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Jezdci závodící za klub Ranč Ladná podali dobré výkony ve všech třech proběhnutých kolech, navíc si připsali body i ze všech seriálových soutěží. Na kontě tak má tento klub aktuálně 87 bodů, což znamená skutečně velký náskok na další soupeře. V Brně si body za druhé místo v jednospřeží připsala Michaela Lesáková, Petr Vlašic následně získal druhou příčku v dvojspřeží a ve čtyřspřeží nenašel přemožitele. Pro klub to tak znamenalo celkem 28 nových bodů do žebříčku.

Na druhém místě je aktuálně klub JK M+M Dolní Dunajovice, a to s 65 body. Milan Domes byl v Brně úspěšný ve všech třech kategoriích a sám se zasloužil o solidní bodový příděl v podobě 8 bodů (jednospřeží) + 10 bodů (dvojspřeží) + 9 bodů (čtyřspřeží) bodů v jednotlivých soutěží.

Opět s výraznějším rozdílem bodů je na třetím místě Stáj Afrodita Němčice. Po třech kolech včetně absence právě ve třetím kole má tento klub zatím 36 bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE