reklama 11B

Zimní jezdecká liga 2018 spřežení po 1. kole

ikonka

Po boku Zimního jezdeckého poháru ČJF vznikla od roku 2018 Zimní jezdecká liga. Nejedná se o žebříček jezdců, ale klubů, resp. subjektů ČJF. Bodovat v něm mohou účastníci všech pohárových kategorií v dané disciplíně. Máme pro vás výsledky po 1. kole…
31.01.2018 22:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Milan Domes bodoval v prvním kole Zimní jezdecké ligy 2018 spřežení hned třikrát. Foto Ivan Krejza
 
V každé ze soutěží zařazených do seriálu „Zimní Jezdecký pohár ČJF“ jsou do žebříčku „Zimní Jezdecké ligy ČJF“ uděleny body maximálně deseti klubům (subjektům ČJF) dle tabulky uvedené v pravidlech seriálu, a to podle umístění nejlepších jezdců reprezentujících jednotlivé subjekty. 
V případě, že se na 1. až 10. příčce umístí více jezdců reprezentující stejný klub (subjekt ČJF), další bodované pozice se posouvají automaticky na následující nejlépe umístěné jezdce z jiných subjektů, které ještě v dané soutěži do žebříčku „Zimní Jezdecká liga ČJF“ nebodovaly.
 
Po prvním kole vede s výrazným náskokem 29 bodů Ranč Ladná, a to především zásluhou dvou vítězství Petra Vlašice. Nemalým dílem k tomuto počátečnímu náskoku však přispěla i Michaela Lesáková v kategorii jednospřeží, která skončila druhá. 
 
Druhé místo zaujala s 18 body Stáj Afrodita Němčice, pro níž sbíral body Josef Hrouda v kategorii dvojspřeží a čtyřspřeží. 
 
Jen o jeden bod méně – tj. 17 bodů – má JK M+M Dolní Dunajovice. V jednospřeží i dvojspřeží putovalo na konto tohoto subjektu pět bodů. Pro svůj klub je získal Milan Domes. Ten do třetice bodoval i v kategorii čtyřspřeží, v níž má za 4. místo dalších 7 bodů. 
 
Ostatní subjekty již měly své bodující zastupitele pouze v jedné ze tří seriálových soutěží, a tak mají i větší ztrátu na prozatímní medailisty. S 10 body je čtvrtá SK Stáj 3K Přední Lhota, následují s 8 body JK Hippoclub a Jezdecký klub Moravský Krumlov. Po 7 bodech mají Ekofarma Jalový Dvůr a JK Robousy. 
 

Kompletní žebříček najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE