reklama 11D

Žíla dvakrát vítězný při pátečním CSN Magna Racino

ikonka

Úspěšné zahájení skokových národních závodů CSN v rakouském Magna Racinu má za sebou český reprezentant Zdeněk Žíla. S dvojicí svých svěřenců si totiž během úvodního dne pátku 15. června dojel pro dvě první místa….
15.06.2018 20:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Poprvé tento den se z vítězství radoval Zdeněk Žíla s koněm Consulent de Prelet Z, když nenašel přemožitele v soutěži 125 centimetrů vysoké. Na parkuru hodnoceném na čas absolvoval připravenou trasu v čase 60,21 vteřiny a ujel svým soupeřům o více jak čtyři vteřiny.

Tento český jezdec si navíc dojel i pro třetí pozici, kterou získal s koněm Limit. Elitní pětici pak uzavřela další česká dvojice, Mariana Michlíčková a Idee Van De Achterhoek.

Podruhé slavil Zdeněk Žíla páteční vítězství v soutěži 130 centimetrů vysoké. S náskokem vteřiny se dostal nejrychleji do cíle v sedle koně Vanilla 2. Opět nebyl jediným Čechem na dekorování, neboť si pro pěkné čtvrté místo dojel ještě Petr Hrůzek s koněm Catany.

V dopoledních soutěžích se dařilo Vlastimilu Homolovi. Ten s koněm Toscavella získal nejprve páté místo v soutěži 105 centimetrů vysoké, která byla určena pro koně ve věku 5-6 let. O pořadí rozhodovala stylová známka, přičemž česká dvojice dosáhla na hodnocení 7,4bodů.

Tento jezdec se následně účastnil ještě jednou stejně vysoké soutěže, avšak pro jezdce skupiny R1. Tam s tímto koněm získal po stylové známce 7,5 bodů pěkné druhé místo.

 

Kompletní výsledky i dalších členů české ekipy naleznete ZDE.

Foto: archiv české ekipy




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE