reklama 11A

Ženeva hostí čtvrté kolo Světového poháru spřežení

Počtvrté se letos utkají kvalifikovaní jezdci čtyřspřeží o body do série Světového poháru 2016/2017. Tentokrát hostí tuto atraktivní soutěž hala Palexpo v Ženevě. Na stejném mítinku se tak potká parkurová i vozatajská špička. Více se dočtete níže.
07.12.2016 12:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V Ženevě bude startovat Georg von Stein (GER), jezdec, který mimo jiné vyhrál CAI-W Nebanice 2015. Ilustrační foto: FEI

V Ženevě se ve dnech 8. – 11. prosince koná mezinárodní mítink, který vedle skokových soutěží nejvyšší kategorie CSI5*, přinese také čtvrté kolo Světového poháru čtyřspřeží.
 
První soutěž je na programu v sobotu 10. prosince, o den později se divákům sedmička vybraných vozatajů představí podruhé.
 
Na seznamu startujících je pět sportovců, kteří vzešli z celoročních venkovních kvalifikací, a právě Ženeva jim byla přidělena Mezinárodní jezdeckou federací, jako jedno ze zastavení, při kterém mohou sbírat body. Dva jezdci pak obdrželi divokou kartu.
 
Z kvalifikovaných pojedou domácí Jerome Voutaz, kterého doplní Němec Georg von Stein, maďarská dvojice Jozsef Dobrovitz mladší a Jozsef Dobrovitz starší. Nebude chybět také hvězda této disciplíny Boyd Exell z Austrálie. Na divoké kartu budou startovat domácí Werner Ulrich a Francouz Benjamin Aillaud.

 

Web CHI Ženeva najdete pod tímto odkazem




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE