reklama 11A

Zemřel úspěšný jezdec a trenér František Honč

ikonka

Česká jezdecká federace informovala na svém webu, že ve věku 78 let opustil jezdecký svět dlouholetý úspěšný drezurní trenér a několikanásobný medailista z mistrovství České republiky a mistr republiky František Honč.
11.12.2017 11:21  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
ČJF na webu uvedla:
 
V neděli 10. prosince jsme byli informováni, že nás ve věku 78 let navždy opustil jezdec a trenér František Honč. Byl dlouholetým úspěšným drezurním jezdcem, několikanásobným medailistou i držitelem nejvyššího titulu z mistrovství republiky.
 
V roce 2016 získal ocenění drezurní komise ČJF za celoživotní přínos disciplíně. V průběhu svého života vychoval mnoho úspěšných mladých drezurních jezdců, působil také jako trenér v drezurním SCM. V mládí se František Honč věnoval i dostihovému sportu a řadu let působil v hřebčíně Albertovec. Jezdecká veřejnost tak ztrácí další významnou osobnost, která se velkou měrou podílela na rozvoji jezdeckého sportu v České republice.
 
Čest jeho památce! 
 
Ke kondolenci příbuzným a blízkým Františka Honče se připojuje také redakce Jezdci.cz. Jeho celoživotní zapálení a přínos bude českému jezdectví chybět.
 
Zdroj: www.cjf.cz, foto: archiv PP Albertovec



Štítky: ČJFdrezura
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE