reklama 11B

Zelinková úspěšná s mladými koňmi v Arezzu

Z početné české ekipy, která se vydala do italského Arezza na mezinárodní skokové závody, se úvodní dny v soutěžích pro mladé koně představila Zuzana Zelinková. Ve dnech 14. – 15. března se jí podařilo dosáhnout na přední příčky se dvěma svěřenci…
16.03.2017 09:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V uzavřené soutěži pro pětileté koně sedlala Zuzana Zelinková koně Harco-M. V úterý na dvojici čekal parkur 115 centimetrů vysoký, který se jim podařilo překonat bez zaváhání. Podělili se tak s ostatními bezchybnými o první příčku. Stejně vysoký parkur čekal na dvojici i ve středu. I ten den si s nulou na kontě zajistili dělené první místo.

Mezi šestiletými sedlala Zuzana Zelinková klisnu Caliru T. Na parkurech 125 centimetrů vysokých již závodili mladí koně na trestné body i čas. V rámci úterního dvoufázového skákání dosáhla česká dvojice na čtvrtou pozici.

Ve středu byly pro šestileté koně připraveny dvě soutěže. Zuzanu Zelinkovou jsme mohli s Calirou T sledovat v obou zkouškách. Na parkuru 130 centimetrů vysokém, který byl hodnocen na čas, získaly druhé místo. Stejnou příčku vybojovala česká dvojice i na parkuru 120/125 centimetrů vysokém. S jedním trestným bodem za čas pak Zuzana Zelinková obsadila v této soutěži ještě jedenáctou pozici s koněm Lint.

Od čtvrtka se konají již závody i při CSI3* a na startu tak budeme mít více českých jezdců.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE