reklama 11A

Zelinková čtvrtá při pátečním CSIO Šamorín

Čeští reprezentanti si v pátek 1. září připsali hned několik umístění v elitní pětce. Nejvíce se dařilo Zuzaně Zelinkové, která v sedle Kleiner Lorda obsadila čtvrtou příčku na parkuru vysokém 140 cm v rámci CSIO3*…
01.09.2017 20:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Startovní listina soutěže s výškou překážek 140 cm při CSIO3* čítala pětadvacet startujících, mezi kterými nechyběla ani česká dvojice. Zuzana Zelinková v sedle Kleiner Lorda dokončila náročnou soutěž bez trestných bodů a postavila se na skvělou čtvrtou příčku.

Další čtvrté místo jezdkyně vybojovala s bezchybným výsledkem v sedle Filicity. Dvojice se představila na parkuru vysokém 145 cm v rámci CSI2*. Zuzana Zelinková byla úspěšná také v soutěži pro pěti- a šestileté koně při CSIYH. Zde totiž odstartovala v sedle Ekathariny a její čistý výkon znamenal dělenou zlatou příčku.

S jednou chybou se musel spokojit v další soutěži v rámci CSI2* Marek Klus. Český jezdec absolvoval parkur vysoký 135 cm v sedle koně Sabelius.

Na parkuru s výškou překážek 110 cm v rámci CSI1* se dařilo Lucii Vysokočilové. Jezdkyně v sedle Quick Silver dokončila obě fáze bez trestných bodů a její výkon stačil na výslednou bronzovou příčku.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE