reklama 11A

Zduchovické STP pro Táboříkovou s Karou

ikonka

Ve Zduchovicích se od pátečního dne 7. září skáče v rámci finále Channel Star 2018. Úvodní den přinesl skokové soutěže pro koně i pony. Pro pony jezdce byly připraveny soutěže až do stupně STP. Tam se dařilo Janě Tábořívkové s Karou 261…
07.09.2018 21:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jana Taboříková již několikrát zvítězila na zduchovickém kolbišti a jinak tomu nebylo ani během pátečního dne při finálovém klání seriálu Channel Star. V soutěži STP předvedla bezchybné nejen základní kolo, ale také rozeskakování. V něm navíc dosáhla na suverénně nejlepší čas.

 V rozeskakování se rozhodlo o druhém místě pro Daniela Hakra, který s poníkem A Starlight C taktéž dokončil i rozeskakování bezchybně. Třetí skončila Klára Hlaváčková s Cheyenne. Ta si připsala v rozeskakování o něco lepší čas než druhý umístěný, jednou však chybovala.

Této jezdkyni se dařilo i v předešlém parkuru na úrovni SP. Ten byla rozdělena do dvou soutěží a v obou se z vítězství radovala právě Klára Hlaváčková. V soutěži s rozeskakováním zvítězila s Golbärem, v soutěži na čas pak nenašla přemožitele se Samem 19.

Nejvyšší soutěží pro koně byl parkur L*, kde se z vítězství radovala Nina Hartzová. S Eurydikou měla v cíli téměř čtyřvteřinový náskok na své další soupeře.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamů závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE